ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τρεις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, σε λίγες ώρες, στο Ηράκλειο

Κρήτη: Τρεις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, σε λίγες ώρες, στο Ηράκλειο

Τρία διαφορετικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν με διαφορά λίγων στο Ηράκλειο

Έτρεχαν και δεν έφταναν, χθες, Μ. Τετάρτη, οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο καθώς τρία ενδοοικογενειακά επεισόδια εκτυλίχθηκαν μέσα σε λίγες ώρες...

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στο πιο σοβαρό περιστατικό, ένας 57χρονος Ηρακλειώτης κατηγορείται ότι χτύπησε την 58χρονη σύζυγό του σε δημόσια θέα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας, μέρα μεσημέρι! Η γυναίκα τον κατήγγειλε ότι την ανάγκασε να τον ακολουθήσει παρά τη θέλησή της, ωστόσο στη συνέχεια, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, δεν θέλησε την ποινική του δίωξη. Ο άνδρας, σε κάθε περίπτωση, συνελήφθη.

Μερικές ώρες νωρίτερα, και πάλι στο Ηράκλειο, ένας 49χρονος κατηγορείται ότι έβρισε και χτύπησε με μεταλλική ράβδο στο κεφάλι, την 43χρονη σύζυγό του μετά από καυγά που είχαν. Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η γυναίκα, είχε πέσει θύμα της μανίας του πολλές φορές κατά το παρελθόν...Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα ζήτησε και μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και ο 49χρονος συνελήφθη.

Τέλος, στο τρίτο περιστατικό, μία 51χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία κατήγγειλε τον 41χρονο Πακιστανό πρώην σύντροφό της ότι την απειλούσε τηλεφωνικά και με διάφορα μηνύματα. Γι' αυτό και ζήτησε να μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο ενώ ο άνδρας συνελήφθη.