ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το ελληνικό θέατρο αποχαιρέτησε την σπουδαία ηθοποιό

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το ελληνικό θέατρο αποχαιρέτησε την σπουδαία ηθοποιό
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Συντετριμμένοι συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι της Άννας Παναγιωτοπούλου έδωσαν το παρών στην κηδεία της μεγάλης ηθοποιού 

Σύσσωμο το ελληνικό θέατρο αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου σε ηλικία 76 ετών.

Το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου τελέστηκε η κηδεία της ηθοποιού στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου το παρών έδωσαν συγγενείς,φίλοι, πλήθος καλλιτεχνών αλλά και απλός κόσμος, που θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη πρωταγωνίστρια.

*Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας/newsbomb.gr

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Σταμάτης Φασουλής, Ρήγας Αξελός

Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο, εμφανώς συντετριμμένος, όπως και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Ρήγας Αξελός, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη.

Tο συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Υβόννη Μαλτέζου, η Ελένη Καστάνη, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Τζόυς Ευείδη, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αλλά και ο Παύλος Ορκόπουλος ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που έδωσαν «το παρών» στην Εξόδιο Ακολουθία.