ΕΛΛΑΔΑ

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας - «Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια, είχε γεννηθεί νεκρό»

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας - «Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια, είχε γεννηθεί νεκρό»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Οικογενειακή τραγωδία στη Βραυρώνα με ένα ζευγάρι από το Νεπάλ. Ο άνδρας ομολόγησε το απόγευμα της Παρασκευής ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια το οποίο όπως λέει έχει γεννηθεί νεκρό.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος το οποίο βρέθηκε σε χωματερή στη Βραύρώνα με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τον πατέρα του μωρού να ομολογεί ότι ο ίδιος το πέταξε στα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA.

Μάλιστα, ο ίδιος λέει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, όπως είπε ο πατέρας έπιασαν οι πόνοι την μητέρα και άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια, περιέγραψε στις Αρχές πώς απέβαλε η 30χρονη ενώ πρόσθεσε ότι δεν χτύπησε το βρέφος. Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του βρέφους, θα αποδείξει τι πραγματικά συνέβη

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες:

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, στις 11:30 το βράδυ όταν η γυναίκα με μετέβη στο νοσοκομείο με αιμοραγία. «Προσήλθε ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με ταξί και έναν διερμηνέα», διευκρίνισε γυναικολόγος-μαιευτήρας του νοσοκομείου, Θανάσης Δούκος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA που εξέτασε τη γυναίκα.

Όπως είπε ο ίδιος, η γύναικα έλεγε ότι της ήρθε περίοδος και είχε αιμορραγία, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και είχε γεννήσει πρόσφατα, ενδεχομένως σε ξενοδοχείο όπου έμενε το ζευγάρι στη Βραυρώνα.

Η γυναίκα επέμενε να δηλώνει άγνοια για την εγκυμοσύνη κι έτσι οι γιατροί κάλεσαν άμεσα τις Αρχές. Ωστόσο όπως είπε ο κ. Δούσκος οι γονείς του βρέφος παρέμειναν πολύ ψύχραιμοι: «Πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση από το γεγονός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα τους που κατέληξε στην σύλληψη του άνδρα της και πατέρα του βρέφους αλλά και την νοσηλεία της γυναίκας υπό ειδική φρούρηση.

Οι Αρχές μετά από την ειδοποίηση που έλαβαν από το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό που εξέτασε τη μητέρα του βρέφους, εντόπισαν μέσω καμερών ασφαλείας τον πατέρα του παιδιού να πετά το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη.

«Είδα το βρέφος, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, ήταν μέσα στα αίματα»

«Είδα το παιδάκι, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, το χέρι του εξείχε ήταν μέσα στα αίματα. Είχε χτύπημα στο κεφάλι. Ήταν περίπου τεσσάρων μηνών. Ευτυχώς που ήταν το τελευταίο δρομολόγιο και το παιδί ήταν πάνω. Από το σημείο πέρασε το απορριμματοφόρο περίπου στις 12 το μεσημέρι», είπε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βραυρώνας Γιάννης Αϊδινιώτης.

Σχετικές ειδήσεις