Συνεχίζεται το θρίλερ στη Βραυρώνα: Αλλάζει στάση ο πατέρας - Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος

Βραυρώνα: Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης και να αποκαλύψει την αλήθεια
5'

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αρχικά ο πατέρας του βρέφους ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη χωματερή της περιοχής, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε ότι ήταν αυτός που πέταξε το έμβρυο σε κάδο απορριμμάτων ισχυριζόμενος ότι ήταν νεκρό, ωστόσο στην πορεία άλλαξε και πάλι στάση, στους ισχυρισμούς του.

Ποινική δίωξη στο ζευγάρι από το Νεπάλ για τη δολοφονία του βρέφους

Ως δολοφονία αντιμετωπίζουν οι Αρχές τη σοκαριστική υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα, με τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη.

Ο πατέρας του νεογνού βρέθηκε χθες (11/5) ενώπιων του ανακριτή και του εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν να ασκήσουν ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να απολογηθεί.

Δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Τι υποστήριξε ο νεαρός πατέρας - Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα

Σύμφωνα με τη ΕΡΤ, ενώπιων των αστυνομικών ο 23χρονος πατέρας με καταγωγή από το Νεπάλ φέρεται να έχει υποστηρίξει:

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά πριν από έξι μήνες. Τότε γνώρισα την 24χρονη και κάναμε σχέση. Γνώριζα εδώ και μήνες πως η σύντροφος μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος. Δεν είχαμε πάει σε γιατρό, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλαμε και οι δυο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό θα παντρευόμασταν».

Τονίζεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα ο βρέφος γεννήθηκε ζωντανό, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (13/5)

Οι καταθέσεις από τις καμαριέρες του ξενοδοχείου

Οι έμπειροι αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στην φρικιαστική υπόθεση μέσα από τις καταθέσεις των καμαριέρων των ξενοδοχείων, σύμφωνα με τις οποίες η 24χρονη εργαζόταν ως καμαριέρα τον τελευταίο μήνα.

«Περίπου στις 5 το απόγευμα που τελειώσαμε την εργασία μας, πήγαμε στο δωμάτιο και την βρήκαμε στο μπάνιο. Μας είπε ότι είχε διάρροια και ότι θα καθυστερούσε. Έμεινε μέσα τρεις ώρες κάνοντας χρήση της ντουζιέρας και χρησιμοποίησε το καζανάκι αρκετές φορές με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε» φέρεται να έχουν δηλώσει στην κατάθεσή τους οι καμαριέρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταθέσεις τους, η μία εξ αυτών, ήταν το πρόσωπο που παραβίασε την πόρτα του μπάνιου και μπήκαν μέσα.

«Την είδαμε όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία (…) Επειδή δεν σταματούσε το αίμα καλέσαμε τον σύντροφο της, που εργαζόταν στην κουζίνα του ξενοδοχείου», φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της μια από τις καμαριέρες.

Πότε ενημερώθηκε ο πατέρας

Ο 23χρονος πατέρας υποστήριξε στην κατάθεσή του πως το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) και ενώ δούλευε στην κουζίνα κάποιος ομοεθνής του τον ενημέρωσε ότι η γυναίκα είναι στο δωμάτιο της κλεισμένη για δύο ώρες και δεν άνοιγε. Τότε , ανέβηκε και εκείνος στο δωμάτιο και άνοιξαν με τη βία την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους ομοεθνείς τους. «Περίπου στις 20:00 μου ζήτησε να αποχωρήσει γιατί η σύντροφος του δεν ήταν καλά στην υγεία της και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο» κατέθεσε ο μάγειρας του ξενοδοχείου.

Η μεταφορά στο νοσοκομείο

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο 23χρονος μαζί με την 24χρονη έφτασαν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Η 24χρονη είχε κολπική αιμορραγία και οι γιατροί της έκαναν υπερηχογράφημα βάσει του οποίου διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει την ίδια ημέρα, με την εγκυμοσύνη να επιβεβαιώνεται και από την αιματολογική εξέταση.

Ωστόσο και οι δυο αρνήθηκαν την εγκυμοσύνη όσο και τον τοκετό με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Το σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο με τον πατέρα να πετά στα σκουπίδια το νεογέννητο

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε και το σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που ο 23χρονος πετάει το βρέφος στα σκουπίδια, το οποίο προκαλεί ανατριχίλα.

Στο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, φαίνεται ο άνδρας με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να βάζει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια.

Η μητέρα ισχυρίστηκε πως «αδιαθέτησε»

Σύμφωνα με τον Θανάση Δούσκο, γυναικολόγος που εξέτασε την 24χρονη, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega ο κ. Δούσκος.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια διεξήγαγαν έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε και δούλευε το ζευγάρι και βρήκαν ένα δωμάτιο μέσα στα αίματα. Στη συνέχεια, είδαν από κάμερα ασφαλείας πως ο πατέρας είχε πετάξει μια σακούλα σε κάδο απορριμμάτων και έπειτα πήγαν στη χωματερή της Βραυρώνας όπου βρήκαν νεκρό το νεογέννητο σε μια σακούλα σκουπιδιών.

«Ήταν χτυπημένο στο κεφάλι»

Τις σοκαριστικές εικόνες που αντίκρισε μόλις είδε το νεκρό βρέφος στη χωματερή περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Αϊδινιώτης. «Είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Είδα το παιδάκι, το κεφάλι του συμπιεσμένο, το χεράκι εξείχε έξω. Μέσα στα αίματα, μέσα στα σκουπίδια. Ήταν χτυπημένο στο κεφάλι».

Σχετικές ειδήσεις