Λαμία: Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της πόλης παρουσία του δημάρχου

Λαμία: «Δήμος, Αστυνομία και Δικαστικές Αρχές», είμαστε όλοι μαζί για να προστατεύσουμε την πόλη μας», λέει ο Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Λαμία: Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της πόλης παρουσία του δημάρχου
1'

Σαρωτικούς ελέγχους αλλά και προσαγωγές πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο 48ωρο στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας, μετά τα νέα κρούσματα παραβατικότητας που σημειώθηκαν ακόμη και μπροστά στο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από την Κυριακή το πρωί σταθμοί διαφόρων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. με επικεφαλής ανώτερους αξιωματικούς δεν αφήνουν κανέναν χωρίς έλεγχο και η πλατεία «άδειασε» από τους γνωστούς θαμώνες της!

Δείτε φωτογραφίες από την αστυνομική εξόρμηση, παρουσία και του Δημάρχου Λαμιέων:

Παρών στις επιχειρήσεις της αστυνομίας στο Πάρκο, ήταν και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος επανέλαβε ότι η συγκεκριμένη εικόνα δεν αρμόζει στην πόλη και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να αλλάξει η κατάσταση. Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο ξεκαθάρισε ότι Δήμος, Αστυνομία και Δικαστικές Αρχές, είναι μαζί και όχι απέναντι, με στόχο την απομάκρυνση όλων των παραβατικών στοιχείων, που θα πρέπει να λάβουν και την ανάλογη ποινική μεταχείριση.

Δείτε τι είπε μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωησης ο κ. Πανουργιάς, καθώς και επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο κέντρο της πόλης:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή