Λαμία: Ευχάριστα νέα για την 14χρονη που χτύπησε στον αυχένα – Το ευχαριστώ της οικογένειας

Λαμία: Το ευχαριστώ του πατέρα και της οικογένειας σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή την μεγάλη περιπέτεια
Λαμία: Ευχάριστα νέα για την 14χρονη που χτύπησε στον αυχένα – Το ευχαριστώ της οικογένειας
2'

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται η 14χρονη Αγγελική, που χτύπησε στον αυχένα την περασμένη Κυριακή (12/5) παίζοντας ποδόσφαιρο στο γήπεδο Καλυβίων.

Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι χτύπησε το κεφάλι της στο δοκάρι με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητη στο έδαφος. Από τότε ξεκίνησε μια τεράστια κινητοποίηση σε ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο Λαμίας, με την παρουσία και του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, που ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την υγεία του κοριτσιού και στάθηκε δίπλα στην οικογένειά του.

Όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις, το κορίτσι είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και αμέσως ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην Αθήνα.

Οι γιατροί στο Παίδων έδωσαν ισχυρή αγωγή στο κορίτσι που είχε θετική αντίδραση καθώς άρχισε σταδιακά να αισθάνεται χέρια και πόδια και να τους κάνει.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στο lamiareport.gr, για την πορεία της υγείας της κόρης του και θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα σε αυτή και την οικογένειά τους.

«Δυστυχώς ήταν μια μεγάλη περιπέτεια που εύχομαι να μη συμβεί σε κανένα παιδί και καμία οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαθεοδώρου σημειώνοντας στη συνέχεια: «Τα νέα είναι ευτυχώς ευχάριστα και όλα δείχνουν ότι πάμε πολύ καλά, με το παιδί να κουνάει χέρια και πόδια. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Αγίας Σοφίας για το ενδιαφέρον τους που έδειξαν για το κορίτσι μου και το υποδειγματικό περιβάλλον στο οποίο νοσηλεύεται. Ομοίως θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στο Νοσοκομείο Λαμίας που ήταν οι πρώτοι που υποδέχτηκαν το κορίτσι μας και φρόντισαν να διακομιστεί με ασφάλεια στην Αθήνα. Φυσικά το ΕΚΑΒ τόσο για την πρώτη μεταφορά στο Νοσοκομείο όσο και για τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων. Ευχαριστώ τέλος τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου που συνεχώς ήταν δίπλα μας, δείχνοντας πάνω από όλα ότι είναι άνθρωπος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή