Διαψεύδει η Μητρόπολη Καλαβρύτων ότι ο Μητροπολίτης δεν πήγαινε σε γεύμα αν δεν έφευγε η υφυπουργός

Διαψεύδεται το δημοσίευμα ότι Μητροπολίτης δεν πήγαινε σε γεύμα αν δεν έφευγε η Υφυπουργός
1'

Σε διάψευση δημοσιεύματος ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος δεν πήγαινε σε γεύμα κατά τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας της Τρυπητής, αν δεν έφευγε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, προχώρησε ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης.

Μιλώντας στο aigiovoice.gr, ο πατέρας Αθανάσιος Λιακόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, ανέφερε πως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσιος της Αχαΐας» «δεν ισχύει». «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να δηλώσω, διαβάζοντας τέτοιου είδους αναφορές, όσον αφορά ότι η κυρία Αλεξοπούλου η υφυπουργός Μεταφορών, “έφαγε πόρτα” από τον Μητροπολίτη και από τους Αρχιερείς κατά την ημέρα της πανηγύρεως της τοπικής μας εορτής, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο Τραπέζι που έγινε την ημέρα αυτή, όπου βρισκόντουσαν οι αρχιερείς και οι Ιερείς, μόνο και μόνο να χαιρετίσει και να ευχηθεί τα χρόνια πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι ο ιερέας ανέφερε ότι «τόσο τον Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο όσο και τους άλλους Αρχιερείς που ήταν προσκεκλημένοι στην πανήγυρη, τους διακρίνει η ευγένεια. Άρα λοιπόν ας ψάξουν να βρουν που κρύβεται ή αλήθεια και τι σκοπιμότητες υπάρχουν».

Το δημοσίευμα συνοδεύουν φωτογραφίες της κυρίας Αλεξοπούλου να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της Εκκλησίας.