ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία της Κυριακής

«Διένυσε πάρα πολλά μέτρα μέχρι να επιτεθεί, δεν πετάχτηκε από το σκοτάδι» - Τα βήματα του πρώην συντρόφου της Κυριακής Γρίβα πριν τη δολοφονία της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Η πραγματική απόσταση την οποία διένυσε ο δράστης για να επιτεθεί με μαχαίρι στην άτυχη Κυριακή Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ο δράστης φτάνει με τη μηχανή του, μπαίνει στον χώρο πάρκινγκ, στο προαύλιο σημείο έξω από το αστυνομικό τμήμα, και μάλιστα με το φως της μηχανής ανοιχτό, το οποίο –σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος– ένας προσεκτικός φρουρός θα το είχε προσέξει από το σημείο σκοπιάς του. Ο δράστης, φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, να παρκάρει βιαστικά αφήνοντας κινητό και κλειδιά πάνω στο δίκυκλο, να κατεβαίνει και να αρχίζει να περπατά μια σημαντική απόσταση. Και μετά ανοίγει το βήμα, ξεκουμπώνει το μπουφάν του, βγάζει το μαχαίρι και επιτίθεται. Μάλιστα, επιτέθηκε έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεων του και σε ήρεμη κατάσταση, όπως υποστηρίζουν οι γονείς του κοριτσιού.

Στα δευτερόλεπτα του βίντεο ο δράστης είναι καθαρός από ουσίες. Οι αρχές δεν βρήκαν στον οργανισμό του ούτε οπιούχες ουσίες, ούτε παραισθησιογόνα, ούτε διεγερτικά. Ανίχνευσαν μόνο την κατασταλτική ουσία διαζεπίνη, καθώς ο δράστης λάμβανε ήπια ηρεμιστικά για τον ύπνο.

«Ο δράστης ήταν καθαρός από κάθε ουσία που θα μπορούσε να στερήσει την χρήση του λογικού του όπως υποστήριξε. Διένυσε πάρα πολλά μέτρα, ούτε αιφνιδιάστηκε ο φρουρό, ούτε πετάχτηκε από το σκοτάδι», δήλωσε σχετικά η δικηγόρος της μητέρας του θύματος, Έλενα Τζούλη.

Σχετικές ειδήσεις