ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ γύρω από την Καμάρα

Θεσσαλονίκη: Ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ γύρω από την Καμάρα
thesstoday.gr

Φασαρίες στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και άνδρες των ΜΑΤ.

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και δυνάμεις των ΜΑΤ, γύρω από την Καμάρα, στη Θεσσαλονίκη. Οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά», στην προσπάθεια να προσεγγίσουν τον σύνδεσμο της Θύρας 4, βρήκαν μπροστά τους ισχυρό αστυνομικό κλοιό.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τούς απώθησαν και τότε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να πετούν νερά και να βρίζουν τους αστυνομικούς. Τελικά, έπειτα από λίγα λεπτά, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» οπισθοχώρησαν, όπως και οι διμοιρίες των ΜΑΤ, που εξακολουθούν να περιφρουρούν τον σύνδεσμο.

Νωρίτερα οπαδοί του ΠΑΟΚ αποβιβάσθηκαν από λεωφορείο του ΟΑΣΘ και κατευθύνθηκαν προς την Καμάρα. Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ τούς απώθησαν, λέγοντας μάλιστα ότι εάν επιχειρήσουν και πάλι να προσεγγίσουν το σημείο, τότε θα προσαχθούν.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία νίκη μακριά από την ολική ανατροπή στη Σούπερ Λίγκα και την κατάκτηση του εφετινού τίτλου, αφού αν πάρει το «τρίποντο» στην τελευταία αγωνιστική, στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, θα παραμείνει στην κορυφή και θα επιστρέψει στον «θρόνο» της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Σχετικές ειδήσεις