Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει» – Σοκάρει η μαρτυρία της καθαρίστριας

Αποκαλυπτική μαρτυρία  της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος που πήγε να καθαρίσει, στα Πετράλωνα, προκειμένου να τη βιάσει.
Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει» – Σοκάρει η μαρτυρία της καθαρίστριας
1'

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα του Σαββάτου (18/05) μία 53χρονη καθαρίστρια, όταν δέχθηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος, αλβανικής καταγωγής, στα Πετράλωνα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Όσο εκείνη εργαζόταν, της επιτέθηκε, της έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει, χτυπώντας την καθώς εκείνη αντιστεκόταν. Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο κρατικό της Νίκαιας, ενώ, ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια της Ακρόπολης.

«Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα.

Ευτυχώς που δεν έβγαλε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Πήγα νοσοκομείο μετά, ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε σας λέω και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει, έκανα κάποια ράμματα, ευτυχώς όχι πολλά, δύο στο χείλος.

Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Γιατί; Για 20€, αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και για αυτό ίσως τη γλύτωσα κιόλας», αποκαλύπτει, μιλώντας στο STAR.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως «περνώντας, είδα ότι… και λέω “παιδιά, η γυναίκα είναι ματωμένη” και μετά είδαμε την αστυνομία. Ήταν ματωμένη, στο πρόσωπο είχε αμυχές».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή