Αχαΐα: Πήρε χρήματα για βιασμό και αθωώθηκε!

H 43χρονη είχε καταγγείλει δυο άνδρες για βιασμό ωστόσο τους εκβίαζε!
Αχαΐα: Πήρε χρήματα για βιασμό και αθωώθηκε!
1'

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση σχηματίσθηκε σε βάρος γυναίκας που συνελήφθη στην Αιγιάλεια, αφότου έλαβε χρήματα, προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση για βιασμό, έχοντας κατονομάσει ως δράστες δύο άνδρες.

Η 43χρονη, που διαμένει σε περιοχή της Ακράτας, πριν από περίπου δύο χρόνια κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τους φερόμενους ως δράστες, που συνάντησε σε μπαρ στην Πάτρα. Υποστήριξε πως μεταφέρθηκε στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων και εκεί μετά από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ και χρήση ουσιών, τη βίασαν.

Το απόγευμα του Σαββάτου 18/05/2024, η 43χρονη συναντήθηκε κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού με τη σύντροφο του ενός εκ των κατηγορουμένων σε καφετέρια στην Ακράτα, με τη δέσμευση πως όταν θα λάμβανε τα χρήματα θα απέσυρε την καταγγελία βιασμού που είχε υποβάλλει σε βάρος τους.

Η 43χρονη, σύμφωνα με την Αστυνομία, πήρε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και παρέδωσε στη γυναίκα χειρόγραφη δήλωση με την οποία απέσυρε τα περί βιασμού της. Δεν γνώριζε, ωστόσο, πως τα χρήματα που είχε στα χέρια της είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία και πως το ραντεβού ήταν «παγίδα», για ν΄αποκαλυφθεί η δράση της.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιάλειας επενέβησαν και τη συνέλαβαν, καθώς σε σωματική έρευνα βρήκαν στην κατοχή της και κατέσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Η 43χρονη χθες Δευτέρα 20/05/2024, παραπέφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων, όπου και αθώωθηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή