Κιλκίς: «Τρόμαξα, ήθελαν να με ληστέψουν και πυροβόλησα» λέει ο 54χρονος - Πώς έγινε το φονικό

Ο γιος του δράστη που ήταν μαζί με το θύμα είχε εργαστεί στο παρελθόν για τον 54χρονο στο Κιλκίς

Κιλκίς: «Τρόμαξα, ήθελαν να με ληστέψουν και πυροβόλησα» λέει ο 54χρονος - Πώς έγινε το φονικό
3'

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη συγκλονιστική υπόθεση στο Κιλκίς όπου ένας 45χρονος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ο οποίος έπεσε νεκρός ήταν Γεωργιανός και μάλιστα με βαρύ ποινικό μητρώο, ενώ το μοιραίο βράδυ είχε πάει να κλέψει την κτηνοτροφική μονάδα. Μάλιστα, το θύμα είχε 7 διαφορετικά ονόματα και είχε αποφυλακιστεί το 2019 από την Αλικαρνασσό.

«Τρόμαξα, ήθελαν να με ληστέψουν και πυροβόλησα», είπε χαρακτηριστικά ο 54χρονος κτηνοτρόφος.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα εκπομπής του Alpha μίλησε και η μητέρα του 54χρονου αφηγήθηκε τα όσα εκτιλύχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20/5.

Η ίδια είπε αρχικά: «Βγήκε από τη φυλακή, δεν είχε τι να κάνει και ήρθε να κλέψει. Ήρθε να κλείσει το δικό μου το σπίτι. Σήμερα είχαμε τη κηδεία. Πήραν το τσεκούρι και σπάγανε και ορμούσανε πάνω».

Στη συνέχεια περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη: «Κοιμόταν το παιδί και πήγαν, σπάσανε την πόρτα να μπούνε μέσα. Σπάσανε το τζάμι και πήγαν να βάλουν το χέρι τους μέσα να πάρουν το κλειδί να ανοίξουν. Σηκώθηκε το παιδί και κατάλαβαν ότι έχει άνθρωπο μέσα και τότε ο γιος μου.. γιατί στην ερημιά που ζει είχε το όπλο κοντά του κι έβαλε εκεί στο σπασμένο το τζάμι το όπλο και πυροβόλησε».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος του δράστη που ήταν μαζί με το θύμα είχε εργαστεί στο παρελθόν για τον 54χρονο και μάλιστα εκείνος είχε παρατηρήσει τη δράση του.

«Δούλεψε για 10 ημέρες πριν 2-3 χρόνια. Φιλούσε για 2 ώρες τα πρόβατα. Τον είδε ο γιος μου που έκλεβε και με τον τρόπο του τον έδιωξε».

Το χρονικό

Το 45χρονο θύμα πήγε σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του δράστη με 3 ακόμα άτομα, οι δύο ήταν φίλοι του και ο τρίτος ήταν γιος του ενός. Αποπειράθηκαν να παραβιάσουν πόρτα δωματίου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα , από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θύμα.

Μετά τους πυροβολισμούς όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα που είχαν φτάσει στο χώρο κι ένας εξ αυτών ενημέρωσε τηλεφωνικά την αστυνομία για το συμβάν. Το θύμα μεταφέρθηκε από τους υπόλοιπους στο σπίτι του όπου και κατέληξε.

Προανάκρισή ενεργεί το Τ.Α. Κιλκίς. ενώ τόσο ο 54χρονος όσο και τα άτομα που ήταν μαζί με τον 45χρονο, συνελήφθησαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή