Αποκλειστικό: Ο Διευθυντής του σχολείου στο Newsbomb.gr - «Μαθαίνω ότι το παιδί είναι καλά»

Tι λέει ο Διευθυντής του σχολείου 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς στο Newsbomb.gr για την καγκελόπορτα που καταπλάκωσε μαθητές στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, την ώρα που σχολούσαν
Newsbomb.gr / Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη
1'

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, όταν πόρτα καταπλάκωσε τέσσερις μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr από τα τέσσερα παιδιά ένας 8χρονος μαθητής παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, με τραύματα και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Παίδων Πεντέλης. Σύμφωνα με τη Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:30.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή του σχολείου 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, Σπαθιά Ευστάθιο ο οποίος ανέφερε ότι ο 8χρονος είναι καλύτερα στην υγεία του.

«Δεν γνωρίζω για την υγεία του παιδιού, η αίσθηση μου είναι ότι είναι καλά», ανέφερε ο Διευθυντής Σπαθιάς Ευστάθιος στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το διάστημα πραγματοποιούνταν εργασίες στον χώρο του σχολείου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η σιδερένια πόρτα έπεσε και πλάκωσε τον 8χρονο μαθητή. Ο Διευθυντής σε ερώτηση για τις εργασίες αρνήθηκε να απαντήσει.

Σημειώνεται ότι ο μαθητής νοσηλεύεται στο Παίδων Πεντέλης και θα παρακολουθείται για τις επόμενες 24 ώρες.