Κρήτη: Θύμα απάτης γνωστός επιχειρηματίας του νησιού - Του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Θύμα απάτης πολύ γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου
Κρήτη: Θύμα απάτης γνωστός επιχειρηματίας του νησιού - Του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό
1'

Με τον γνωστό - τηλεφωνικό - τρόπο προσπάθησαν και εν μέρει πέτυχαν να εξαπατήσουν σήμερα πολύ γνωστό επιχειρηματία του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, τον οποίο έπιασαν εξαπίνης και κατόρθωσαν να του αποσπάσουν ένα σημαντικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, άγνωστος τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και προσποιήθηκε πως εκπροσωπεί κάποιον φορέα με τον οποίο πράγματι είχε ανοικτή συναλλαγή ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Ο άγνωστος του ζήτησε να συμπληρώσει ένα link προκειμένου να του επιστραφούν χρήματα πίσω στο λογαριασμό του.

Εκείνος ανυποψίαστος αρχικά έστειλε τα στοιχεία και τους κωδικούς του αλλά στην πορεία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά, ωστόσο αν και σχετικά έγκαιρα αντέδρασε φαίνεται πως κατάφερε να περιορίσει τη μέγεθος της ζημιάς, μολονότι οι απατεώνες πρόλαβαν και απέσπασαν μέρος των χρημάτων που υπήρχαν στους λογαριασμούς του!

Ο επιχειρηματίας θα κινηθεί με μηνυτήρια αναφορά κατά του αγνώστου που τον εξαπάτησε ενώ γίνεται κατανοητό πόσο εύκολο είναι τελικά ακόμα και άνθρωποι που κινούνται χρόνια στην αγορά και θα έπρεπε να είναι υποψιασμένοι να πέσουν θύματα απάτης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή