Πάτρα: Πήγε να βάλει τα παπούτσια και τον δάγκωσε οχιά - «Δεν κατάλαβα το φίδι», λέει ο 50χρονος

«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο», αναφέρει ο 50χρονος για το τσίμπημα οχιάς 
Πάτρα: Πήγε να βάλει τα παπούτσια και τον δάγκωσε οχιά - «Δεν κατάλαβα το φίδι», λέει ο 50χρονος
2'

Το δάγκωμα από την οχιά που δέχθηκε περιέγραψε ο 50χρονος στην Πάτρα. Η οχιά δάγκωσε τον 50χρονο την ώρα που πήγε να βάλει τα παπούτσια του, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο Mega ο 50χρονος εξήγησε πως όλα άρχισαν, όταν βγήκε έξω από το σπίτι του στην Πάτρα, για να αλλάξει ένα ζευγάρι παπούτσια και να πάει στη δουλειά του.

«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή» είπε αρχικά ο 50χρονος που έκανε πίσω και τότε το φίδι βγήκε έξω και τον τσίμπησε ξανά. «Με τσίμπησε δύο φορές, μπήκε ξανά στο παπούτσι, μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν καταλάβαινα τι έγινε».

Ο 50χρονος, μόλις είδε μπροστά του την οχιά, έπαθε σοκ. Μετά το δεύτερο τσίμπημα κάλεσε τον γείτονα να πάει να τον βοηθήσει. Είχε αρχίσει ήδη να χάνει τις αισθήσεις του. «Πήγα τον βρήκα εγώ, ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω που τον είδα εγώ, μπρούμυτα. Ημιλιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε» είπε ο γείτονας.

Το δηλητήριο της οχιάς είχε αρχίσει ήδη να επιδρά στον οργανισμό του. Ο φίλος του έφτασε έξω από το σπίτι με άλλους δύο άντρες και είδαν τον 50χρονο πεσμένο με το κεφάλι του να αιμορραγεί από την πτώση.

«Το μόνο που μου 'πε ότι τον έφαγε, μία μου έλεγε στο χέρι, μία μου έλεγε στο πόδι, είχε χτυπήσει το κεφάλι, έβγαζε και λίγο αίμα γύρω στα 2 εκατοστά πληγή, φανταστήκαμε για εγκεφαλικό, λέμε από πού και ως πού να πέσει; Τον βάλαμε πάνω στο αγροτικό, στην καρότσα, και τον πήγαμε στο Κέντρο Υγείας στην Ερυμάνθια».

Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας έκριναν πως ο 50χρονος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να χορηγηθεί αντιοφικός ορός καθώς ο άνδρας είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ. «Έγινε το κακό. Αφού γλιτώσαμε, τέλος καλό, όλα καλά» κατέληξε ο 50χρονος που ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή