Οι στάχτες έβγαλαν πόρισμα και «έδειξαν» ύποπτο για την φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία

Το πόρισμα περί εμπρησμού για το εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων στη Λαμία 
Οι στάχτες έβγαλαν πόρισμα και «έδειξαν» ύποπτο για την φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία
Φωτ.: Eurokinissi
1'

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την φωτιά στο εργοστάσιο της Λαμίας, το οποίο ενεπλάκη στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, που οδήγησαν παιδιά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από πληροφορίες προερχόμενες εκ της πυροσβεστικής, το πόρισμα αναφέρει ότι η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Επίσης σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει ήδη και ένας βασικός ύποπτος. Τα στοιχεία έχουν μεταφερθεί στην εισαγγελία Λαμίας.

Η εταιρεία έστειλε email στην ασφαλιστική ζητώντας αύξηση αποζημίωσης

Νωρίτερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κι άλλες αποκαλύψεις για την φωτιά στο εργοστάσιο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το MEGA υπήρξε πριν από την πυρκαγιά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με το αίτημα της αύξησης ασφαλίστρων για μεγαλύτερη αποζημίωση σε περίπτωση φωτιάς.

Όπως αναφέρθηκε στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα τη αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Τρεις ενδείξεις για το σενάριο περί εμπρησμού

Σε άλλες πληροφορίες για την υπόθεση, όπως αναφέρθηκε από το MEGA, υπάρχουν τρεις σοβαρές ενδείξεις, που εξετάζονται αναφορικά με το σενάριο εμπρησμού.

Αυτά είναι:

-γρήγορη εξάπλωση φωτιάς από το βαν σαν να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε στην εξάπλωση

-μύριζε βενζίνη Έχουν ληφθεί 20 δείγματα από σημεία του καταστραμμένου εργοστασίου και έχουν σταλεί στο χημείο του Κράτους

-τα καταγραφικά: τα δύο κάηκαν, δε βρέθηκε το τρίτο καταγραφικό, και το ζήτημα που τίθεται είναι αν καταστράφηκε ολοσχερώς εντελώς από τη φωτιά ή...εξαφανίστηκε

netbet

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή