Αιγάλεω: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου» - Τι αναφέρει το θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Η Αστυνομία αναζητά τους τρεις άνδρες που προχώρησαν στην τραγική αυτή πράξη στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω
Αιγάλεω: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου» - Τι αναφέρει το θύμα άγριου ξυλοδαρμού
2'

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το τραγικό περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος ενός ζευγαριού στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω. Μάλιστα πάτησαν με το αμάξι τους τον άτυχο άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, ασύλληπτοι παραμένουν μέχρι και σήμερα οι νταήδες που ξυλοκόπησαν το ζευγάρι, με την γυναίκα και θύμα του περιστατικού να μιλά στην κάμερα του MEGA, αναφέροντας πως φοβάται να βγει ακόμη και από το σπίτι της. Η ίδια εξήγησε πως η Αστυνομία δεν της προσέφερε καμία προστασία και πως της είπα «αφού έβαλες δικηγόρο από εδώ και πέρα είναι δουλειά του».

Η Αστυνομία αναζητά τους τρεις άνδρες που προχώρησαν στην τραγική αυτή πράξη στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης. Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε πως η μανία των δραστών ήταν τέτοια που ο άνδρας της έχει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και τα χέρια του αλλά και η ίδια στο μάτι της.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή της Ιεράς οδού με τη λεωφόρο Θηβών στο Αιγάλεω. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι το τροχαίο θα έπαιρνε αυτή την τροπή.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε η οδηγός, μία 43χρονη Ελληνίδα και ένας συνομήλικός της Αλβανός και στο άλλο, σε μία άσπρη BMW επέβαιναν τρία άτομα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις άντρες άρχισαν να βρίζουν την οδηγό και στη συνέχεια βγήκαν από το αμάξι τους και δεν δίστασαν να την χτυπήσουν.

Η γυναίκα με τον 43χρονο συνοδηγό της ήρθαν στα χέρια με τους τρεις νταήδες, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τον συνοδηγό με μπουνιές στο κεφάλι. Αλλά το βίαιο επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την ώρα που οι τρεις άντρες προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, παρέσυραν τον 43χρονο άντρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή