Βόλος: Τρομοκρατούσε γυναίκες και τις κυνηγούσε με λουρί

Βόλος: Μέσα σε λίγες ώρες είχαν γίνει τρεις ανάλογες καταγγελίες από τρομοκρατημένες γυναίκες
Βόλος: Τρομοκρατούσε γυναίκες και τις κυνηγούσε με λουρί
2'

Χρόνιος χρήστης ουσιών και με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, είναι ο 52χρονος, που τρομοκρατούσε νεαρές γυναίκες στον Βόλο και καταδικάστηκε τη Δευτέρα (27/5) σε 21 μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή, ενώ ήδη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, ο δράστης ο βράδυ της 13ης Ιουνίου 2023, έβρισε χυδαία μια νεαρή η οποία φοβήθηκε πως θα την χτυπούσε με το λουρί που κρατούσε. Η 22χρονη τρόμαξε όταν την πλησίασε ο 52χρονος κρατώντας στο χέρι του το λουρί και της φώναζε να σταματήσει, βρίζοντάς την. Η κοπέλα άρχισε να τρέχει, έως ότου έφτασε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όπου και μαζί με έναν φίλο της κάλεσαν την αστυνομία.

Με τη σύλληψη του 52χρονου, διαπιστώθηκε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για το οποίο λίγες ώρες νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε δεχθεί καταγγελία από μία άλλη, επίσης νεαρή κοπέλα. Σε αυτό το περιστατικό ενώ η κοπέλα κινούνταν με το ποδήλατο ο άνδρας της έκοψε τον δρόμο δρόμο και την χτύπησε με το χέρι του στο αριστερό αυτί, ενώ την έσπρωξε και έπεσε επάνω σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Στο μεταξύ, στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον άντρα που την είχε εξυβρίσει πριν από επτά μήνες, όταν τυχαία διασταυρώθηκε μαζί του στον δρόμο.

Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που τον αναζήτησε και τελικά τον συνέλαβε.

Τι είπε στην απολογία του ο 52χρονος

Ο ίδιος χθες στην απολογία του δήλωσε ότι στην πρώτη περίπτωση δεν ήθελε να κάνει κακό στην 22χρονη, αλλά την πλησίασε για να της πει να μην τον φοβάται. Στο ερώτημα γιατί την έβρισε δεν είχε απάντηση, ενώ για τη δεύτερη περίπτωση δήλωσε πως η κίνησή του να χτυπήσει στο αυτή την ποδηλάτισσα, ήταν απλά αψυχολόγητη.

Ο 52χρονος αντιμετώπισε τις εξής κατηγορίες: Απειλή με επιλογή θύματος λόγω φύλλου, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία αντικειμένου που είναι πρόσφορο για επίθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση και αθωώθηκε μόνο για την παράνομη οπλοφορία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή