Κρήτη: Τα αναπάντητα ερωτήματα της οικογένειας της Νικολέττας - Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία

Κρήτη: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Κοιμητήριο του Μοχού την 17χρονη Νικολέτα

Κρήτη: Τα αναπάντητα ερωτήματα της οικογένειας της Νικολέττας - Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία
Φωτ.: neakriti.gr
2'

Πέντε ημέρες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη, η οποία έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ. Συντετριμμένη η οικογένειά της προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θεωρώντας ότι δεν ευσταθεί η εκτίμηση των Αρχών που «βλέπουν» αυτοκτονία.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας είδε και ένα βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της ανήλικης, λίγο πριν τη βουτιά θανάτου. Οι εικόνες είναι από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγο μετά τις έντεκα. Η Νικολέτα έχει φύγει με τα πόδια από το σχολείο της και κατευθύνεται προς τον ΒΟΑΚ. Έχει παραδώσει το διαγώνισμα που έγραψε και περπατά μόνη στον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν πρώτη φορά που η 17χρονη έφυγε με τα πόδια από το σχολείο προς το σπίτι της, παρότι επρόκειτο για μια διαδρομή 7,5 χλμ.

Σύμφωνα με το MEGA πρόκειται για βίντεο από την Πέμπτη, με καταγεγραμμένη ώρα 11.03’ όπου φαίνεται να περνάει η 17χρονη Νικολέτα ακολουθώντας τη διαδρομή για να φτάσει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Συντετριμμένη η οικογένεια της

«Αν το λεωφορείο είχε φύγει με όλα τα παιδιά η Νικολέττα θα ήταν ζωντανή» είπε η αδερφή της στο MEGA. Επίσης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε με καθηγητή και στο bullying που είχε υποστεί ακόμη και η ίδια.

Επίσης σύμφωνα με μαρτυρία συμμαθήτριάς της η Νικολέτα την επίμαχη μέρα έδινε εξετάσεις και δεν ένιωθε καλά, γιατί ενώ ο καθηγητής βοηθούσε τα άλλα παιδιά, την ίδια άργησε πολύ να την βοηθήσει κάτι που την οδήγησε να βάλει τα κλάματα και να εκνευριστεί.

Μια άλλη μαρτυρία όμως λέει πως όντως η Νικολέτα εκνευρίστηκε γιατί ο καθηγητής δεν την βοηθούσε αλλά μετά την βοήθησε και στη συνέχεια έφυγε χαμογελαστή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα