Πύργος: Αυτός είναι ο άνδρας που παρασύρθηκε από το τρένο - Θλίψη για τον Γεώργιο Αναγνωστόπουλο

Πύργος: Ο 73χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διασχίσει τις ράγες του τρένου με το αυτοκίνητό του

Πύργος: Αυτός είναι ο άνδρας που παρασύρθηκε από το τρένο - Θλίψη για τον Γεώργιο Αναγνωστόπουλο
1'

Ο Γεώργιος Αναγνωστόπουλος είναι ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης όταν παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τραίνο στο ύψος της οδού Κολιρίου, στον Πύργο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο patrisnews.com, ο 73χρονος άνδρας, επιχείρησε να περάσει τη φυλασσόμενη διάβαση του τρένου, τη στιγμή που είχαν κατέβει οι προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αρχαία Ολυμπία-Πύργος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Πύργου προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το μοιραίο όχημα αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ που δυστυχώς, δεν πρόλαβαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 73χρονο, καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Και δεύτερο τροχαίο λίγη ώρα μετά τη φονική παράσυρση

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 73χρονο, στο ίδιο ακριβώς σημείο σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν όχημα που είχε κατεύθυνση από την οδό Κολιρίου προς το Κολίρι, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Πάτρα. Οι οδηγοί και των δυο οχημάτων μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή