Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για το 8χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε - Τα πρώτα λόγια του πατέρα της

Τα πρώτα λόγια του πατέρα της 8χρονης που εξαφανίστηκε σε σχολική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε μετά από λίγες ώρες

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για το 8χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε - Τα πρώτα λόγια του πατέρα της
1'

Ευχάριστα νέα για το 8χρονο κορίτσι που αγνοούνταν σε σχολική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη από πριν τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, καθώς βρέθηκε σώο μετά από μεγάλη επιχείρηση διασωστών και Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το μικρό κορίτσι είπε στους διασώστες πως έχασε τον δρόμο της στο δάσος και δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Ο πατέρας της μίλησε στην κάμερα του MEGA λίγο μετά τον εντοπισμο του παιδιού του και φάνηκε ανακουφισμένος.

«Δόξα τον Θεό όλα καλά. Ήρθε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και όλοι να τους έχει ο Θεός καλά. Βγήκε απέναντι και πέρασε από εκεί γι’ αυτό αργήσαμε να τη βρούμε. Έχασε τον προσανατολισμό της. Έφτασε με ένα παιδάκι σε ένα σημείο και έχασε τον προσανατολισμό. Τέλος καλό όλα καλά».

Να σημειωθεί πως για τον εντοπισμό της μαθήτριας σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις για να ερευνήσουν εξονυχιστικά την περιοχή.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμού του παιδιού συμμετείχαν επίσης 15 πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ καθώς και η ομάδα “ΙΚΑΡΟΣ” Κεντρικής Μακεδονίας με drone.

Το 8χρονο κορίτσι είναι μαθήτρια στη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη, ενώ η σχολική εκδρομή ήταν στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή