ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Κομοτηνή: Με κατάγματα το βρέφος και η μητέρα που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος για την κατάσταση υγείας της μητέρας και του βρέφους που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στην Κομοτηνή.
2'

Σε σοκ η τοπική κοινότητα της Κομοτηνής από την παράσυρση μητέρας και του έξι μηνών βρέφους της από αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου.

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο Newsbomb.gr, για την κατάσταση υγείας του παιδιού και της μητέρας.

Για το βρέφος ο κ. Γιαννάκος τόνισε: «Προσήλθε στο νοσοκομείο με διπλό κάταγμα στο δεξί τμήμα σύμφωνα με τον απεικονιστικό έλεγχο. Αυτή την στιγμή είναι στο χειρουργείο για διερεύνηση πιθανού κατάγματος στην αριστερή κλείδα»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ το κοριτσάκι είναι «αιμοδυναμικά σταθερό και σε καλή κατάσταση. Διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης»

Η μητέρα είναι με κάταγμα και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο με την κόρη της.

Το χρονικό της παράσυρσης

Το τροχαίο σημειώθηκε έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής το πρωί της Τρίτης 28/5. Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη γυναίκα και το βρέφος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Εκεί οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι πολύ σοβαρή και αποφάσισαν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται ότι το ένα ΙΧ πέρασε το STOP και ενεπλάκη σε τροχαίο με άλλο αυτοκίνητο. Τότε, το όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα, μεταξύ άλλων, κάθονταν η μητέρα και το βρέφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.