Μυτιλήνη: Πώς έγινε το περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών μέσα σε οχήματα

Τι αναφέρει στο OPEN ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας για το πρωταφανές συμβάνμε τις μέλισσες
Μυτιλήνη: Πώς έγινε το περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών μέσα σε οχήματα
1'

Το πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό με την επίθεση σμήνους μελισσών σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην περιοχή Μαναταμάδου στο νησί της Μυτιλήνης περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στο OPEN, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαράλαμπος Τζελαϊδής.

Τρεις τραυματίες από την πρωτοφανή επίθεση

«Στον δρόμο βγήκε ένα σμήνος από μέλισσες, γύρω στις 20, και όπως ανέβαιναν τα δύο αυτοκίνητα με ανοιχτά τα τζάμια, μπήκαν κάποιες μέσα, σε αποτέλεσμα να τσιμπήσουν 3 ανθρώπους. Δεν ήταν πολύ δυνατά τα τσιμπήματα», ανέφερε ο κ. Τζελαϊδής.

Σύμφωνα με τον κ. Τζελαΐδη, το ένα άτομο δεν έφερε πολλά τσιμπήματα ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

«Κάτι τρόμαξε τις μέλισσες»

«Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη για αυτό ήρθε άμεσα η Τροχαία και έκλεισε την άνοδο και την κάθοδο για να προειδοποιήσει τους οδηγούς. Χάρη στη βοήθεια της Τροχαίας και του Συνεταιρισμού Μελισσοκόμων που μάζεψαν τις μέλισσες και τις έβαλαν ξανά στο μελίσσι κύλισαν όλα ομαλά», συνέχισε ο πρόεδρος της κοινότητας για να καταλήξει: «Όπως ανέφεραν μελισσοκόμοι, μάλλον κάτι τις τρόμαξε, μόνο έτσι μπορούν να φύγουν από το μελίσσι, αλλιώς δεν φεύγουν. Κάποιος τις πείραξε. Κάτι έγινε που δεν το γνωρίζουμε».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή