Σε κρίσιμη κατάσταση η 2χρονη στη Θεσσαλονίκη - Λαμπάδιασε το φόρεμά της από ανάφλεξη βενζίνης

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με το 60% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα, δίνοντας μάχη για τη ζωή του

Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Eurokinissi
1'

Τραυματίστηκε σοβαρά ένα δίχρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη από φωτιά που άρπαξαν τα ρούχα της από ανάφλεξη βενζίνης.

Πιο συγκεκριμένα, το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με το 60% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους. Η 2χρονη έτρεξε εκείνη τη στιγμή να αγκαλιάσει τον πατέρα της και δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός, καθώς το παιδί φορούσε φόρεμα από τούλι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη. Έτσι, πήραν φωτιά τα ρούχα του και προκλήθηκαν εγκαύματα σε όλο το σώμα του.

Ο 28χρονος πατέρας της τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή