Χανιά: Σοκάρει η μαρτυρία του Σουηδού για την αιματηρή συμπλοκή – Κίνδυνος να χάσει στο πόδι του

Χανιά: Μαρτυρία «σοκ» του 48χρονου Σουηδού για την αιματηρή συμπλοκή στον Πλατανιά
Χανιά: Σοκάρει η μαρτυρία του Σουηδού για την αιματηρή συμπλοκή – Κίνδυνος να χάσει στο πόδι του
2'

Φοβάται για το μέλλον ο 48χρονος Σουηδός εργαζόμενος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης επιχειρήσεων, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Χανίων ενώ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ακρωτηριασμού στο πόδι.

Ο 48χρονος σε επικοινωνία που είχε με τοπικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε ότι θέλει να ακουστεί η μαρτυρία του και να διαλύσει τις φήμες για το αιματηρό συμβάν που αναστάτωσε τον Πλατανιά.

«Με τον δράστη είμαστε συνάδελφοι και συμπατριώτες. Μένουμε μαζί στο ξενοδοχείο στον Πλατανιά που μας έχει ενοικιάσει η εταιρεία. Είχαμε σχέσεις επαγγελματικές και κοινωνικές όμως το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει» ανέφερε αρχικά ο 48χρονος, ο οποίος μαζί με έναν 42χρονο επίσης Σουηδό, δέχτηκαν επίθεση από τον 35χρονο, ομοεθνή τους.

Ο 48χρονος ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο δράστης, τις δύο προηγούμενες εβδομάδες κρυβόταν, μετά από εμπλοκή του σε περιστατικό βιασμού, κάτι που έχει καταθέσει και στην αστυνομία, χωρίς όμως να προκύπτει από άλλο στοιχείο, καθώς δεν υπάρχει σχετική καταγγελία.

Όσο για το μοιραίο βράδυ, τονίζει πως και ο ίδιος και ο 42χρονος, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση, όταν ο 35χρονος κατάλαβε ότι εκείνοι ειδοποιούσαν τις Αρχές για το πού βρισκόταν. «Με μαχαίρωνε με μανία, ήθελε να με σκοτώσει. Κατάφερα να καλέσω στο 112 και να ζητήσω βοήθεια και ενώ μιλούσα, έφτυνα αίμα γιατί με μαχαίρωνε στους πνεύμονες», λέει χαρακτηριστικά ο 48χρονος ο οποίος υπεβλήθη σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

«Δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς το Π. Δεν αισθάνομαι το πόδι μου από το γόνατο και κάτω και οι γιατροί μου λένε ότι έχει κοπεί το νεύρο, ίσως χρειαστεί να με ακρωτηριάσουν» ανέφερε, γεμάτος ανησυχία μιλώντας στο τοπικό μέσο.

«Ήρθα να δουλέψω σε αυτήν την όμορφη χώρα, να κάνω μια νέα αρχή. Δεν αντέχω τον Σουηδικό χειμώνα» πρόσθεσε στη συνέχεια ενώς σημείωσε ότι έχει φτιάξει τη ζωή του με μια νέα σχέση, με την οποία σκοπεύει να συζήσει μετά το εξιτήριο αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

«Δεν θεωρώ ότι η εταιρεία νοιάζεται για ‘μας. Είμαι το θύμα, είμαστε θύματα κι όμως δεν μας δείχνουν κανένα ενδιαφέρον» λέει ενώ παράλληλα εκφράζει τρομερή απορία για το γεγονός ότι η εταιρεία δεν ενημέρωσε τους συγγενείς του στην Σουδία για το συμβάν αλλά ούτε και την Σουηδική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Παράλληλα εκφράζει το αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή