Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» Κηφισός και παραλιακή - Διακοπή κυκλοφορίας στην Αττικη οδό

Αναλυτικά τα σημεία με την έντονη κίνηση
Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» Κηφισός και παραλιακή - Διακοπή κυκλοφορίας στην Αττικη οδό
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Αυξημένη παρατηρείται η κίνηση στους δρόμους της Αττικής λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού της Europa Conferenece League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα. Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται σε συγκεκριμένα σημεία στον Κηφισό, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ειδικότερα, κίνηση υπάρχει στην άνοδο του Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών και στο ύψος της Αττικής οδού. Στο ίδιο ύψος παρατηρείται κίνηση και στο ρεύμα της καθόδου.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας μέχρι τη Νέα Ερυθραία.

Στο «κόκκινο» όμως είναι και η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού καθώς οι δρόμοι γύρω από την πλατεία του Συντάγματος, καθώς και η Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στην παραλιακή οδό και στα δύο ρεύματος στο ύψος του Καλαμακίου μέχρι το Ελληνικό.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με την κίνηση

Αναφορικά με την Αττική οδό, σύμφωνα με την Τροχαία υπάρχει ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας από Κατεχάκη προς Αεροδρόμιο. Επίσης υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή