Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της κομμώτριας - Δεν έγινε κανένας έλεγχος πριν και μετά το χειρουργείο

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κομμώτριας που πέθανε μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης περιγράφει τις δύσκολες ώρες που έζησε μετά την επιπλοκή αλλά και πώς έμαθε η γυναίκα του για τον συγκεκριμένο γιατρό
Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της κομμώτριας - Δεν έγινε κανένας έλεγχος πριν και μετά το χειρουργείο
2'

Δεκαπέντε ημέρες πέρασαν από όταν έφυγε από τη ζωή η κομμώτρια από την Πάτρα μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας μίλησε στο Mega και περιέγραψε όσα νιώθει και όσα ερωτήματα έχει αναπάντητα μετά τον θάνατό της.

«Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. η Χαρά ήταν για το σπίτι μας όπως έλεγε η κόρη μου το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτό», είπε αρχικά.

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Τα οποία ξεκινάνε από την επέμβαση ουσιαστικά. Το κυριότερο πράγμα είναι αυτό, ότι χάσαμε τον άνθρωπό μας. Δεν ήρθε μία ασθένεια. Κάτι έγινε και ”έφυγε” η χαρά», προσθέτει.

Για την επιλογή του γιατρού και της συγκεκριμένης μεθόδου περιέγραψε: «Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, την λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Για την στιγμή που έμαθε ότι δεν είναι καλά η σύζυγός του δήλωσε: «Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει έχουμε πρόβλημα έλα στο γενικό κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνωσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”».

Για όσα νιώθει από την ώρα που έχασε τη σύζυγό του δήλωσε: «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελάγαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή