Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε» - Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο κοριτσάκι

Ο πατέρας της 2χρονης που έχει υποστεί εγκαύματα από ανάφλεξη στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση

Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε» - Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο κοριτσάκι
1'

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση ανάφλεξης στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα ένα 2χρονο κοριτσάκι να έχει υποστεί εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του κορμιού της.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα εκπομπής του Alpha μίλησε ο πατέρας της 2χρονης εξηγώντας το περιστατικό. Ο ίδιος βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ μη γνωρίζοντας πως προήλθε η ανάφλεξη.

«Έβαλα βενζίνη στο αυτοκίνητό μου με μπιτόνι και χωνί. Τότε η κόρη μου ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε. Δεν μπορώ να δώσω μια εξήγηση πώς προκλήθηκε ο σπινθήρας, δεν μπορώ να το αιτιολογήσω».

Νωρίτερα, στον ANT1 μίλησε και η διευθύντρια της ΜΕΘ του Ιπποκράτειου, Ελπίδα Χοχλιουρού, όπου νοσηλεύθηκε αρχικά το μικρό αγγελούδι πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία.

Η κ. Χοχλιουρού ανέφερε πως «οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση για να σώσουν τη ζωή της και μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», συμπληρώνοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα εγκαύματα είναι σχεδόν σε όλη την επιφάνειά του σώματός της. Τέλος, πρόσθεσε πως «το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή