Πανελλήνιες: Επεισόδιο έξω από σχολείο στον Βόλο: Γονείς κάλεσαν την αστυνομία για εργολάβο

Οι εργασίες με κομπρεσέρ που γίνονταν έξω από το 1ο λύκειο Βόλου προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των γονέων εξεταζόμενων στις πανελλήνιες εξετάσεις 

Πανελλήνιες: Επεισόδιο έξω από σχολείο στον Βόλο: Γονείς κάλεσαν την αστυνομία για εργολάβο
1'

Με ευτράπελα ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες εξετάσεις σε σχολείο του Βόλου, καθώς το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε επεισόδιο έξω από εξεταστικό κέντρο λόγω... κομπρεσέρ!

Πιο αναλυτικά, έξω από το 1ο Λύκειο Βόλου γίνονταν εργασίες με κομπρεσέρ με αποτέλεσμα οι γονείς να καλέσουν την αστυνομία, για να ασταματήσουν τον εργολάβο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, Σ. Σαβελίδης υποστήριξε ότι ο θόρυβος από τα μηχανήματα δεν έφτανε στις σχολικές αίθουσες, οι γονείς ήταν έξαλλοι και φώναζαν: «δεν θα τρελάνει κανείς τα παιδιά μας».

Τελικά το εργολαβικό συνεργείο, με παρέμβαση της προέδρου του Εξεταστικού Κέντρου απομακρύνθηκε προσωρινά, ωστόσο μετά από λίγη ώρα επανήλθε και ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και ο δήμος που διαπίστωσαν ότι ο εργολάβος είχε άδεια και επομένως δεν ήταν υποχρεωμένος να διακόψει τις εργασίες.

Τελικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή και του δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του εργολάβου ενώ με νέα παρέμβαση του ίδιου οι εργασίες σταμάτησαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα