Πάρνηθα: Η Ασφάλεια έχει τα αυτοκίνητα των δραστών - Έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Δύο πολύ σημαντικά βίντεο για τους δράστες που ξυλοκόπησαν τους εθελοντές στην Πάρνηθα είναι στα χέρια της Αστυνομίας

Πάρνηθα: Η Ασφάλεια έχει τα αυτοκίνητα των δραστών - Έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου
1'

Όλο και πιο κοντά στους δράστες που ξυλοκόπησαν βάναυσα τους εθελοντές στην Πάρνηθα βρίσκονται οι άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι έχουν ήδη στα χέρια τους δυο πολύ σημαντικά βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που δείχνουν ένα κόκκινο κι ένα λευκό αυτοκίνητο να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί ακολουθούν τη διαδρομή των οχημάτων για να φτάσουν στον εντοπισμό τους. Την ίδια ώρα, αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν πως ταυτόχρονα έχει γίνει και άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να δουν από τις κεραίες εκείνη την ημέρα ποια κινητά εξέπεμπαν στην περιοχή.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε άτομα με καταγωγή από χώρες της Σοβιετικής Ένωσης. Σύμφωνα με τις περιγραφές, ένας εκ των δραστών μιλούσε σπαστά ελληνικά και μάλιστα είπε μια λέξη «κλειδί» που οδηγεί την έρευνα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Επίσης αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί είναι το κίνητρο της επίθεσης και γιατί βρέθηκαν οι δράστες σε αυτό το σημείο. Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ερεύνησαν την περιοχή για πιθανή καλλιέργεια χασισοφυτείας και εμπόριο λαθραίων τσιγάρων αλλά και αλκοολούχων ποτών, δεν προέκυψε όμως τίποτα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα