Βασίλης Χούπης: «Πέσανε όλοι πάνω μου και αυτοί που τον σκότωσαν χορεύουν», λέει ο κατηγορούμενος

Με την υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Χούπη, επιχειρηματία της Ναυτιλίας ασχολήθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη

Βασίλης Χούπης: «Πέσανε όλοι πάνω μου και αυτοί που τον σκότωσαν χορεύουν», λέει ο κατηγορούμενος
2'

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και «φίλος» του επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή όπου παρουσίασε τη δική του εκδοχή για την εμπλοκή του στην δολοφονία του Βασίλη Χούπη.

Όπως ανέφερε τα μόνα χρήματα που δανείστηκε από το θύμα «ήταν 300.000 ευρώ, ένα δάνειο το οποίο έγινε μέσω τράπεζας και το ξεχρέωσε».

Αρχικά υποστήριξε ότι «δεν πήρα εγώ κανένα κοντρόλ από το γκαράζ του και δεν πήγα καθόλου σπίτι του», ενώ στη συνέχεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση παραδέχθηκε ότι πήγε στο σπίτι για να βγάλει ένα γατάκι που ήταν μέσα καθώς του το ζήτησε η σύζυγος του θύματος, που βρισκόταν στην Ουκρανία και δεν υπήρχε κανείς να το φροντίσει. «Το γατί πήγα και έβγαλα. Το γατί το λυπήθηκα γιατί μου έλεγαν ότι θα ψοφήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υποστήριξε ότι τα κλειδιά του τα έδωσε αστυνομικός του Τμήματος Βούλας, αλλά η μαρτυρία φίλου του θύματος τον «καίει».

Τι είπε στην απολογία του για το μοιραίο ραντεβού ο κατηγορούμενος

Στην απολογία του στο δικαστήριο ο «φίλος» του Βασίλη Χούπη που βρέθηκε κατηγορούμενος για τη δολοφονία του αλλά αθωώθηκε, μίλησε για όσα συνέβησαν.

«Βρεθήκαμε στο σπίτι του στις 23/6 και του έδωσα 10.000. Αυτά τα χρήματα αφορούσαν σε ένα δάνειο που μου είχε δώσει το οποίο του το είχα σχεδόν αποπληρώσει. Έμενε ένα μικρό υπόλοιπο. Έτσι κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα και μου είπε να βρεθούμε στο Αρτόπολις στην Κηφισιά. Ήταν ένα μέρος που ξέραμε και οι δύο. Πήγα πρώτα εγώ και εκείνος άργησε κάνα 20λεπτο. Συναντηθήκαμε δύο με δυόμιση. Καθίσαμε μαζί ένα-δύο λεπτά, του έδωσα τα χρήματα και έφυγε», ανέφερε, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Νομίζω ότι είχε και άλλους στο αυτοκίνητο αλλά ήρθε μόνος του στο ραντεβού. Εγώ πιστεύω ότι σε αυτούς πήγαν τα χρήματα που του έδωσα».

Σχετικά με τα κλειδιά που πήρε και άνοιξε το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία, ενώ ήταν αγνοούμενος, δήλωσε:

«Τα κλειδιά του σπιτιού στη Βούλα μου τα έδωσε ο αστυνομικός, μετά από τηλεφώνημα της γυναίκας του. Πήγα για να βγάλω τη γάτα του. Δεν πήγα κρυφά. Η αστυνομία έκανε πληθώρα λαθών αλλιώς θα τον είχαν βρει το δολοφόνο. Όλους τους θεωρώ ύποπτους. Είχε ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ σπίτι του. Με δεδομένο ότι δεν τα πήρα εγώ ποιος τα πήρε; Δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι είμαι 100% σίγουρος. Ούτε και τηλεκοντρόλ υπήρχε και η πόρτα του γκαράζ ανοίγει με κλειδί, βάσει νόμου. Ο Χούπης έμπαινε με το κλειδί στο γκαράζ», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια