Ξάνθη: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του νεαρού Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου νεαρού από την Ξάνθη, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.
FACEBOOK.
1'

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, μετά το άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου που βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/06) ένα νέο παλικάρι, μόλις 20 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σερεφία, το νήμα της ζωής του οποίου «κόπηκε» τόσο άδοξα. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη δυτική είσοδο της πόλης, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας.

Όλα συνέβησαν όταν στο ΙΧ που βρισκόταν ο Αλέξανδρος και οδηγούσε ένας άνδρας ηλικίας 25 ετών, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε πινακίδα πρατηρίου καυσίμων. Μέσα στο όχημα βρισκόταν αλλά δύο νέα παιδιά, ηλικίας 20 και 22 ετών. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τον Αλέξανδρο να «χάνει» τη ζωή του, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που ανέλαβε τον απεγκλωβισμό τους, καθώς και το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Η κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης, σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης. Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

«Σερεφίας Αλέξανδρος του Χρήστου και της Ερμιόνης, ετών 20… έφυγες, λεβέντη μας, τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Άγγελέ μας, σ’ αγαπάμε και θα πονάμε» έγραψε ο θείος του αδικοχαμένου νέου στα κοινωνικά δίκτυα.