Ξάνθη: «Πήγα εγώ στην κηδεία του» - Συγκλονίζει ο παππούς του 20χρονου που έπεσε νεκρός σε τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Καβάλας
Ξάνθη: «Πήγα εγώ στην κηδεία του» - Συγκλονίζει ο παππούς του 20χρονου που έπεσε νεκρός σε τροχαίο
1'

Ένας 20χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο στην Ξάνθη, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε με ακόμα τρία άτομα, προσέκρουσε σε πινακίδα βενζινάδικου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Καβάλας.

Η παρέα που επέβαινε στο ΙΧ επέστρεφε από διασκέδαση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο. Για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων επενέβη η Πυροσβεστική ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

«Αντί να έρθει εκείνος, πήγα εγώ στην κηδεία του»

«Ένα πολύ νέο παιδί, ένα παλικάρι μέσα στα όνειρά του, ήταν φοιτητής στο 2ο έτος στη Θεσσαλονίκη και ήρθε για 2 – 3 μέρες να μας δει. Μου έλεγε ‘αύριο παππού θα είμαι εκεί και θα φάμε μαζί’ και αντί να έρθει εκείνος, ήρθες εγώ για την κηδεία του», λέει ο παππούς του μιλώντας στο MEGA

«Ο εγγονός μου καθόταν στο πίσω κάθισμα, φαίνεται έχασε τον έλεγχο ο οδηγός και χτύπησε σε μια πινακίδα σε βενζινάδικο. Θέλω να δω το παιδί που οδηγούσε, όχι για να το μαλώσω αλλά να το συμβουλέψω».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή