Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για ληστείες σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι ανήλικοι πλησίασαν έναν άλλο ανήλικο και αφού τον χτύπησαν του πήρα τον κινητό του τηλέφωνα, για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα
Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για ληστείες σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα
1'

Σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία προχώρησε η Αστυνομία την Παρασκευή (31/05/2024) και το Σάββατο (01/06/2024) σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ (31/05/2024), αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην Καλλιθέα τρεις ανήλικους, ηλικίας 17, 16, 14 ετών, κατηγορούμενους για ληστεία σε βάρος ενός ανηλίκου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι ανήλικοι πλησίασαν έναν άλλο ανήλικο και αφού τον χτύπησαν του πήρα τον κινητό του τηλέφωνα, για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα.

Το πρωί του Σαββάτου (02/06/2024) συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι κατηγορούμενοι πλησίασαν έναν 20χρονο που κινούταν πεζός και αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν, για να συλληφθούν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή