Άγιος Παντελεήμονας: Επεισόδιο με τραυματία στην Αχαρνών - Έπεσαν πυροβολισμοί

Στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες και τουλάχιστον μια βολίδα από πυροβόλο όπλο ενώ έχουν γίνει και τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ
Άγιος Παντελεήμονας: Επεισόδιο με τραυματία στην Αχαρνών - Έπεσαν πυροβολισμοί
1'

Ένας 37χρονος από τη Συρία νοσηλεύεται ελαφρά τραυματίας στον «Ερυθρό Σταυρό», έπειτα από επεισόδιο σημειώθηκε έξω από καφέ με ναργιλέδες στην οδό Αχαρνών, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με το OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν ο 37χρονος με το αυτοκίνητό του πλησίασε το κατάστημα, αντάλλαξε κουβέντες με κάποιους θαμώνες και αυτοί του επιτέθηκαν, πετώντας του μεταξύ άλλων καρέκλες και τραπέζια.

Ο 37χρονος, με φθορές στο όχημα του και τραυματισμένος από θραύσματα οδήγησε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και ζήτησε βοήθεια. Από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Νωρίς το πρωί, μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για το τι συνέβη.

Στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες και τουλάχιστον μια βολίδα από πυροβόλο όπλο ενώ έχουν γίνει και τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή