Η στιγμή που τζιπ συγκρούεται με μηχανή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε

Η στιγμή που τζιπ συγκρούεται με μηχανή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
1'

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν μία μηχανή κατέβαινε κάθετα τον δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το MEGA, βρέθηκε 17 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Ο οδηγός υπέστη σοβαρά κατάγματα σε πόδι και χέρι.

Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύτηκε 2 μέρες σε ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε Κέντρο Αποθεραπείας.

Ο Αβραάμ Νικολάου, θύμα του τροχαίου μίλησε στο MEGA, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω βγει εδώ και 2 μέρες από το νοσοκομείο, είμαι σε κέντρο αποκατάστασης και προσπαθώ με πολύ κόπο και χρόνο να ξεκινήσω από την αρχή. Το αμάξι με έπιασε στο δεξί πόδι, έπεσα πάνω στο παρμπρίζ και χτύπησα και το κεφάλι μου στο παρμπρίζ, πετάχτηκα και χτύπησα το χέρι μου. έσπασαν τα πάντα. όλα φτιάχνονται, δεν είχα κάτι πολύ σοβαρό. Δεν έσπασα τα πλευρά μου, αλλά πιέστηκαν μέσα και ο πνεύμονας δεν δουλεύτε για 1 βδομάδα. Ευτυχώς πριν κάνω την επέμβαση έφτιαξε».

Μάλιστα, το θύμα του τροχαίου συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να περπατήσω έχω πολύ δρόμο ακόμα. Οι γιατροί λένε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να πατήσω απλά το πόδι μου στο πάτωμα. Βγήκε από STOP το αυτοκίνητο χωρίς να φρενάρει. Μέχρι να συντονιστούν πέρασαν 30 λεπτά, δεν ήξεραν που να με πάνε. Επειδή λιποθυμούσα άκουσα έναν κάτοικο της περιοχής να φωνάζει και να λέει ότι με έχουν πάνω από μία ώρα εδώ. Δεν έπαιρναν έγκριση».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή