Φρίκη στην Καλαμάτα: 29χρονη μένει σε ξύλινο κλουβί από το 2017 - Τι καταγγέλλουν οι γονείς της

Η 29χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό θέμα, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της ή μπορεί να προκαλέσει κακό σε κάποιους
Ξύλινο κλουβί, Καλαμάτα
1'

Σε ξύλινο κλουβί, φτιαγμένο από παλέτες, μένει μια 29χρονη από την Καλαμάτα. Το ξύλινο κλουβί βρίσκεται και μέσα στο σπίτι και στο εξωτερικό με τους γονείς της 29χρονης να καταγγέλλουν τις αρμόδιες Αρχές για αδιαφορία.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 29χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό θέμα, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της ή μπορεί να προκαλέσει κακό σε κάποιους.

Τα ξύλινα κλουβιά φέρεται να έχουν φτιάξει οι γονείς της και στο εσωτερικό του σπιτιού αλλά και στο εξωτερικό του σπιτιού για να διασφαλίσουν ότι η 29χρονη είναι ασφαλής.

Καλαμάτα: Τι καταγγέλλουν οι γονείς της 29χρονης

Η οικογένεια έχει δημοσιοποιήσει τα βίντεο στα social media, για να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες καταγγέλλουν για αδιαφορία.

Η οικογένεια δεν έκρυβε την περίπτωση της 29χρονης κόρης τους, καθώς όλα αυτά τα χρόνια φέρεται να ζητούσε ιατρική στήριξη από τις υπηρεσίες και φέρεται να μην είχε ανταπόκριση.

Η 29χρονη δεν έχει βγει από το σπίτι της από το 2017 και η οικογένειά της μένει σε ένα χωριό έξω από την Καλαμάτα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή