Θρήνος για τον θάνατο του Executive Pastry Chef Γιάννη Γιάχου - Το συγκινητικό «αντίο» του Τσουβέλα
Θρήνο σκόρπισε η είδηση θανάτου του γνωστού Executive Pastry Chef, Γιάννη Γιάχου από καρδιακή ανεπάρκεια, σε ηλικία 47 ετών.
Το δυσάρεστο νέο γνωστοποίησε ο κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος είχε συγγενικό δεσμό με τον αδικοχαμένο σεφ.
Σημειώνεται, ότι ο 47χρονος pastry chef άφησε την τελευταία του πνοή μία ημέρα μετά τον τελικό της Conference League.
Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα για τον Γιάννη Γιάχο
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποχαιρέτησε τον ξάδερφό του με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.
«Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο σεφ. Καλό ταξίδι ξάδερφε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ποιος ήταν ο Γιάννης Γιάχος
Ο Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι, όπου ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του.
Ο Γιάννης Γιάχος, μετά από σπουδές και εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Ελβετία, συνεργάστηκε με διάφορα φημισμένα ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το ζαχαροπλαστείο Όσκαρ στα Νέα Λιόσια, το Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, το Norida Hotel στην Κω, το Grand Resort Cape Sounio και το Intercontinental Hotel. Από το 1999 έως το 2004 εργάστηκε ως Pastry Sous Chef και αργότερα ως Executive Pastry Chef στο ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά.
Ο Γιάχος μετέπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort, ενώ πρόσφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Από το 2014, ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef στις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Beach Hotel.