Κρήτη - Κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού: Συγκλονίζει ο παππούς της - «Δείχνει» τον σύντροφο της μητέρας

Νοσηλεύεται με μώλωπες σε όλο του το σώμα το 3χρονο κοριτσάκι μετά τη σκληρή κακοποίηση που υπέστη
Κρήτη - Κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού: Συγκλονίζει ο παππούς της - «Δείχνει» τον σύντροφο της μητέρας
Unsplash
3'

Με μώλωπες σε όλο του το σώμα και το κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, το μόλις 2,5 ετών, κοριτσάκι, μετά τη βάρβαρη κακοποίηση που υπέστη.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση του νηπίου το οποίο κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον σύντροφο της μητέρας του, με την ίδια να κατηγορείται για συνέργεια. Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου από την πλαϊνή είσοδο λίγο μετά τις 12:00.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση της κακοποίησης του παιδιού

Την περασμένη Κυριακή, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε απανωτά τηλεφωνήματα με αναφορές για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, συνέλαβαν την 21χρονη μητέρα, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, και τον 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.

Στο νοσοκομείο όπου εξετάσθηκε η μικρή, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Η επιμέλεια του παιδιού αφαιρέθηκε από την μητέρα με εισαγγελική εντολή και δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε: «Είμαι λίγο νευριασμένος με όλο αυτό. Θα ήθελα να το πάρω το παιδί γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή».

«Αυτός τα έχει κάνει όλα, ο σύντροφος ο καινούργιος»

Ο παππούς της 3χρονης μιλώντας στο Mega είπε πως η κόρη του αποκλείεται να ευθύνεται στον ξυλοδαρμό του παιδιού. «Το μόνο που θέλω είναι να βγει το παιδάκι μου και το εγγόνι μου έξω. Ξέρω ότι το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση, σας το εγγυώμαι. Δε γίνεται. Το παιδί ζούσε μαζί μας. Δεν γίνεται τώρα σε μια στιγμή να λένε ότι η κόρη μου που ήταν στη δουλειά, το παιδί μου, το εγγόνι μου. Δε γίνεται. Αυτά που λένε ότι έδειρε η κόρη μου το παιδί της είναι ψευδείς καταθέσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτός τα έχει κάνει όλα, ο σύντροφος ο καινούργιος που είχε, είχαν μείνει μαζί με αυτόν τον τύπο. Το παιδί μου ήταν στη δουλειά. Η κόρη μου είχε θαμπωθεί από αυτόν, τα είχε κλείσει τα μάτια της, δεν έβλεπε τίποτα μπροστά της. Τη βάλανε να νοικιάσει σπίτι χωρίς να ξέρω τίποτα. Όποτε την έπαιρνα να δω τι κάνει, μου έλεγε κάποια δικαιολογία. Να πάρω το παιδί μου και την εγγόνα μου να τα πάω στο σπίτι που τα προσέχαμε όντως. Το παιδί δούλευε, έδινε όλα τα χρήματά του στο παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι λένε ότι η κόρη μου χτυπούσε το παιδί της».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή