Μαζική δηλητηρίαση σε γάμο στην Παιανία - Δύο συλλήψεις

Νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης, αυτή τη φορά σε γάμο σε περιοχή της Παιανίας
Μαζική δηλητηρίαση σε γάμο στην Παιανία - Δύο συλλήψεις
Pixabay
2'

Το γλέντι και τα γέλια του γάμου στην Παιανία μετατράπηκαν σε κραυγές πόνου και αγωνίας καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι καλεσμένοι ένιωσαν έντονο πόνο στην κοιλιά.

Οι καλεσμένοι μάλιστα έφτασαν σε σημείο να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αττικής για τις πρώτε βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του STAR, έντεκα από αυτούς παρέμειναν στο νοσοκομείο καθώς είχαν βαριά συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Οι καλεσμένοι κατανάλωσαν τρόφιμα κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης που έγινε σε κτήμα στην Παιανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί προσπάθησαν τα ξημερώματα να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον. Έτσι, προκειμένου να μη χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τρόφιμα που είχαν πεταχτεί στον κάδο που υπήρχε έξω από τον πολυχώρο που έλαβε χώρο το γαμήλιο γλέντι και τα διατήρησαν σε ψυγεία του αστυνομικού τμήματος έως ότου τα παραδώσουν στο αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Σημειώνεται ότι τα τρόφιμα θα σταλούν και στον ΕΦΕΤ όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που προκάλεσε την τροφική δηλητηρίαση.

Στην κάμερα του STAR μίλησε ένα από τα θύματα της δηλητηρίασης και αποκάλυψε: «Ήταν μπουφές άρα δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί ο σύζυγός μου λιποθύμησε και εγώ δεν ένιωθα καλά και πολλοί άλλοι. Εύχομαι ο ένοχος να τιμωρηθεί γι' αυτό που πάθαμε».

Από την πλευρά της εταιρείας που ενοικίαζε τον χώρο για την διεξαγωγή της δεξίωσης είπε στην κάμερα του STAR: «Δεν έχουμε εμείς δικό μας catering. Είχαν να σωρό γλυκά και τα είχανε στον ήλιο», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές για να καταλήξουν λέγοντας: «Περιμένουμε να δούμε, δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ότι έχουμε εμείς την ευθύνη».

Πάντως, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του πολυχώρου, όπου έγινε ο γάμος, όπως και τον υπεύθυνο του κέτερινγκ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή