Χαλκίδα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο δολοφόνος της 63χρονης

Τον 39χρονο πρόδωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα που εντοπίστηκαν κοντά στη σορό της 63χρονης στη Χαλκίδα 
1'

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 39χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη μητέρα της παιδικής του φίλης και συμμαθήτριάς του στη Χαλκίδα.

Τον 39χρονο πρόδωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα που εντοπίστηκαν κοντά στη σορό της 63χρονης αλλά και το γεγονός ότι εντοπίστηκε να κάνει βόλτες κοντά στο σπίτι. Ο 39χρονος ομολόγησε με κυνικό τρόπο τη δολοφονία της 63χρονης στους αστυνομικούς σχεδόν αμέσως μετά την προσαγωγή του.

«Μου έχει φάει πάρα πολλά λεφτά»

«Ο γιος μου είχε μπλέξει με τον τζόγο, δεν είχε λεφτά. Ήταν φίλοι από την 1η γυμνασίου (σ.σ. με την κόρη του θύματος), ήταν εργατικός, δεν έχανε ώρα από τη δουλειά του, φιλότιμος, μόνο που είχε μπλέξει με τον τζόγο, έχει φάει πάρα πολλά λεφτά και από μένα και από τον πατέρα μου», είπε αρχικά ο πατέρας του 39χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR.

Σε ό,τι αφορά το έγκλημα δηλώνει σοκαρισμένος και αναφέρει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, φοβόταν να πατήσει και κατσαρίδα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, δεν μπορώ να ηρεμήσω».

«Φυσικά ζητάω συγγνώμη, το κυριότερο είναι αυτό. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σκότωσε γυναίκα αυτό το παιδί, ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο. Δεν του έχω μιλήσει, λείπω από τη Χαλκίδα, η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει», λέει ο πατέρας του δράστη.