Πάτρα: Αποκαλύψεις για τη 40χρονη που εξαπατούσε πολίτες με «μαϊμού» έρανο για τον γιο της 

Η γυναίκα από την Πάτρα φέρεται να έχει αποκομίσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τη 40χρονη που εξαπατούσε πολίτες με «μαϊμού» έρανο για τον γιο της 
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Δέκα καταγγελίες και ποινική δίωξη σε βάρος της 40χρονης γυναίκας από την Πάτρα, η οποία φέρεται να εξαπατούσε πολίτες με "μαϊμού" έρανο για τον γιο της. Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας, οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να ενισχύσουν τον έρανο, χάρη στο φιλανθρωπικό τους προφίλ.

Μετά την προ μηνών εντολή για διερεύνηση όλων των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων που δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, έπειτα από σχετική παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετείου Νίκου Νικολάου, για τη δράση Πατρινής που θυματοποιούσε το γιο της, τα στόματα άνοιξαν με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της από την Ασφάλεια της Πάτρας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το tempo24.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 άτομα κατήγγειλαν στις Διωκτικές Αρχές, την ποινικά κολάσιμη δράση της 40χρονης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να έχει αποκομίσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ κι ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι ο αριθμός των καταγγελιών θα αυξηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 40χρονη εκτός της "εκμετάλλευση" του γιου της φέρεται να έταζε και επενδυτικά όνειρα... σε ανυποψίαστους πολίτες προσπαθώντας να τους εξαπατήσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα