Χαλκίδα: Το «θέατρο» του δολοφόνου της 63χρονης - Την σκότωσε και πήγε να τζογάρει

«Πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό»,είπε κατά την ομολογία του ο 37χρονος για τη δολοφονία στην Χαλκίδα

Χαλκίδα: Το «θέατρο» του δολοφόνου της 63χρονης - Την σκότωσε και πήγε να τζογάρει
2'

Ανατριχιαστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα της καλύτερής του φίλης στη Χαλκίδα, για να της αρπάξει επτά χιλιάδες ευρώ και να τα παίξει στα τυχερά παιχνίδια, στα οποία όπως υποστήριξε, είναι εθισμένος. Αφού κατακρεούργησε τη γυναίκα, πήγε αμέσως και έπαιξε τζόγο και έκανε τον ανήξερο για 24 ολόκληρες ημέρες. Μάλιστα, ο 37χρονος δε πήγε και στην κηδεία της για να συμπαρασταθεί.

«Όταν έφτασα στο σπίτι άνοιξα την πόρτα και αμέσως βρέθηκα μπροστά στη γυναίκα. Στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός “Πι”. Με κοίταξε και αμέσως με ρώτησε “τι θες εσύ εδώ;:. Πανικοβλήθηκα και την έσπρωξα από τις σκάλες» είπε στους αστυνομικούς.

Ο δράστης περιέγραψε με κυνικό τρόπο στους αστυνομικούς τα όσα ακολούθησαν τονίζοντας πως η γυναίκα έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί».

«Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει» σημείωσε.

Έπαιξε τζόγο μετά το έγκλημα

Ο 37χρονος όπως μετέδωσε η κάμερα της εκπομπής του Mega, σκότωσε την άτυχη γυναίκα για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί». Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει», περιέγραψε ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Ο 37χρονος άνδρας έμαθε για το χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι της γυναίκας και αποφάσισε να κάνει ληστεία, όταν όμως η γυναίκα τον κατάλαβε και είδε το πρόσωπό του, αποφάσισε να τη σκοτώσει. Ο ίδιος αφού πρώτα έριξε την 63χρονη γυναίκα από την εσωτερική σκάλα του διαμερίσματος, την χτύπησε με 5 μαχαιριές. Αιτία όπως είπε το γεγονός πως το θύμα τον αναγνώρισε. Ήταν συμμαθητής και παιδικός φίλος της κόρης της και ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή