Διόνυσος: Τι εκτιμούν οι Αρχές για την δολοφονία του 40χρονου - Μαρτυρία «φωτιά» από τον εργοδότη

Νέες αποκαλύψεις για το αιματηρό έγκλημα στον Διόνυσο - Σοκάρει η μαρτυρία του εργοδότη του θύματος
Διόνυσος: Τι εκτιμούν οι Αρχές για την δολοφονία του 40χρονου - Μαρτυρία «φωτιά» από τον εργοδότη
Eurokinissi
2'

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για το έγκλημα στον Διόνυσο, όπου ένας 40χρονος Πακιστανός εντοπίστηκε νεκρός από τον εργοδότη του.

Ο εργοδότης του θύματος «έσπασε» την σιωπή του και μιλώντας στο «Action24» αποκάλυψε το αποτρόπαιο σκηνικό που αντίκρυσε, όταν εντόπισε τον 40χρονο νεκρό στο σπίτι του στον Διόνυσο.

Η μαρτυρία του εργοδότη του 40χρονου Πακιστανού για την δολοφονία

«Ο 40χρονος δούλευε εδώ και 10 χρόνια περιστασιακά για τον ίδιο. Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης».

Ο κ. Μπάμπης περιέγραψε το άγριο σκηνικό που αντίκρισε μόλις μπήκε στο σπίτι του θύματος.

«Τον έψαχνα για μια δουλειά. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είδα μαχαιριά στο στήθος. Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το θύμα δεν είχε τσακωθεί με κανέναν» ενώ συμπλήρωσε ότι γνώριζε τον συγκάτοικο αλλά είναι εξαφανισμένος

«Δεν τους έβλεπα αγαπημένους αλλά δεν είχαν δείξει άγριες διαθέσεις» τόνισε ο εργοδότης του 40χρονου.

Όπως είπε, «ο 40χρονος ήταν πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα. Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό. Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές το σπίτι δεν φέρει στοιχεία που χρήζουν έρευνας, ενώ εκτιμούν ότι πρόκειται ή για ληστεία ή υπάρχουν προσωπικά κίνητρα πίσω από την δολοφονία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή