ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Σύμη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον παρουσιαστή του BBC - Λιγοστεύουν οι ελπίδες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Mosley Michael, του γνωστού παρουσιαστή του BBC ο οποίος τις τελευταίες μέρες περνούσε ξέγνοιαστες στιγμές με τη σύζυγό του κι ένα φιλικό τους ζευγάρι  στη Σύμη.
3'

Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν αποφάσισε να γυρίσει μόνος του με τα πόδια από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

Όπως λένε ντόπιοι, για να φτάσει κανείς στη συγκεκριμένη παραλία μπορεί να το κάνει μόνο με βάρκα και για να φύγει από εκεί πεζός πρέπει να ακολουθήσει ένα μονοπάτι το οποίο κατά τμήματα είναι αδιάβατο και επικίνδυνο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και με τα όσα έχει αναφέρει η σύζυγός του στις αρχές, ο παρουσιαστής το μεσημέρι της Τετάρτης, γύρω στις 13.30 αποφάσισε να φύγει από την παραλία μόνος του και να κινηθεί προς το χωριό Πέδι και απο εκείνη την ώρα η τύχη του αγνοείται.

Για τον εντοπισμό του έχει κινητοποιηθεί ολόκληρο το νησί με κάτοικο να αναφέρει στην αστυνομία ότι είδε τον παρουσιαστή στο χωριό Πέδι την Τετάρτη, δίνοντας ελπίδα στους δικούς του ανθρώπους, όμως όσο οι ώρες περνούν τόσο το μυαλό τους πάει στο κακό σενάριο.

Ο βρετανός παρουσιαστής έμενε μαζί με τη σύζυγό του σε σπίτι στο νησί που διατηρεί φιλικό τους ζευγάρι.

Για τρίτη ημέρα πυροσβεστική, λιμενικό, αστυνομικός σκύλος, drone και ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο σημάδι ζωής χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

«Γκουρού» της διατροφής, με δικό του podcast

Ο Δρ. Μάικ Μόσλι αποτελεί πολύ γνώριμο πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς, αφού είναι γνωστός για τις συμβουλές στη διατροφή αλλά και τη διαλειμματική νηστεία, με το πρόγραμμα The Fast 800 και τη δίαιτα 5/2, καθώς και την υποστήριξη διατροφών χαμηλών σε υδατάνθρακες και κετογονικές.

Ακόμη, έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο για το πώς η διατροφή μπορεί να συμβάλει στη βελτιώση του ύπνου, αποκαλύπτωντας μάλιστα ότι έπασχε από χρόνια αϋπνία. Πολύ τακτικά εμφανίζεται στο podcast υγείας του BBC, Just One Thing, έχοντας γίνει ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους τηλεοπτικούς γιατρούς στη Μεγάλη Βρετανία.

Σπούδασε Φιλοσοφία, Πολιτική και Οικονομία στην Οξφόρδη, ενώ, αρχικά δοκίμασε τις δυνάμεις του ως επενδυτικός τραπεζίτης, αλλά στη συνέχεια επανεκπαιδεύθηκε ως γιατρός και πήρε το πτυχίο του, αφού σπούδασε στο Royal Free Hospital του Λονδίνου.

Ο Δρ. Μόσλι εντάχθηκε στο δυναμικό του BBC ως εκπαιδευόμενος βοηθός παραγωγού και μετά την παραγωγή εκπομπών για τον τηλεοπτικό σταθμό πέρασε και μπροστά στην κάμερα ως παρουσιαστής. Η γυναίκα του, Δρ. Κλερ Μπέιλι, είναι γενική γιατρός και επίσης αρθρογράφος της DailyMail και μαζί έχουν τέσσερα παιδιά.

Κέρδισε βραβείο Emmy για το επιστημονικό ντοκιμαντέρ, The Human Face, το οποίο παρουσιάσθηκε από τον Τζον Κλιζ και περιλάμβανε μία σειρά προσώπων συμπεριλαμβανομένων των Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Πιρς Μπρόσναν και Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Σχετικές ειδήσεις