Ρόδος: Συνελήφθη Νορβηγός που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από Λύκειο

Ρόδος: Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών
Ρόδος: Συνελήφθη Νορβηγός που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από Λύκειο
rodiaki.gr
1'

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι, ένας Νορβηγός ο οποίος όπως όλα δείχνουν είχε αναρτήσει την άθλια αγγελία έξω από σχολικό συγκρότημα της Ρόδου, αναζητώντας... παρέα έναντι 15 ευρώ!

Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε σήμερα το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες έρευνες σε όλη την πόλη.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

Αύριο, Παρασκευή (7/6) ο συλληφθείς αναμένεται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε:

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ.

Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα ...

Πέμπτη στις 13:00»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή