Παράσυρση βρέφους στον Βόλο: Συμπληρωματική κατάθεση του 33χρονου μοτοσικλετιστή

Ο κατηγορούμενος παραμένει ελεύθερος μέχρι τη δίκη του και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Βόλος παράσυρση
magnisianews
1'

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε χθες στον ανακριτή ο 33χρονος, ο οποίος παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του και σκότωσε βρέφος 3 μηνών, στην οδό Ιάσονος τον περασμένο Νοέμβριο του 2023. Ο κατηγορούμενος παραμένει ελεύθερος μέχρι τη δίκη του και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnisianews.gr, ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστήριξε ότι ο μόνος ελιγμός που έκανε ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο παππού που κρατώντας αγκαλιά το βρέφος προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Επίσης ανέφερε ότι ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Ήταν Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2023, στις 22.30 στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το βρέφος.

Την ώρα που ο παππούς πέρναγε τον δρόμο, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε τον παππού που κράταγε στην αγκαλιά του το εγγόνι του. Το βρέφος έπεσε στο κράσπεδο, χτύπησε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή