Χαλκίδα: Στον ανακριτή ο δολοφόνος της 63χρονης - Πώς «ψάρευε» την κόρη της

Τραγική ειρωνεία είναι πως η κόρη του θύματος, την ημέρα της δολοφονίας, έπινε καφέ με τον δράστη στην Χαλκίδα

Χαλκίδα: Στον ανακριτή ο δολοφόνος της 63χρονης - Πώς «ψάρευε» την κόρη της
2'

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου στην Χαλκίδα πέρασε λίγο νωρίτερα το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί για το έγκλημα που διέπραξε στις 10 Μαΐου σκοτώνοντας την μητέρα της παιδικής του φίλης στην Χαλκίδα, ο οποίος έκανε τα πάντα για να την «ψαρέψει» μετά το άγριο έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα, κίνητρο της στυγερής ανθρωποκτονίας φέρεται να είναι η ληστεία καθώς ο δράστης είχε προβλήματα με το τζόγο και πολλά χρέη. Γνώριζε από την κόρη του θύματος με την οποία ήταν φίλοι, ότι η μητέρα της είχε προβλήματα υγείας ενώ την ημέρα του εγκλήματος έμαθε και που βρισκόταν το κλειδί για το σπίτι: σε μία γλάστρα στην αυλή.

Ο 37χρονος εισέβαλε στο σπίτι της στη Χαλκίδα για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό. Μόλις εκείνη τον αναγνώρισε, ο δράστης τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Έπινε καφέ με την κόρη πριν σκοτώσει την 63χρονη

Τραγική ειρωνεία είναι πως η κόρη του θύματος, την ημέρα της δολοφονίας, έπινε καφέ με τον δράστη.

Τότε ήταν που ο δράστης έμαθε από την παιδική του φίλη ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη για κάποιες ώρες και ότι δεν ήταν κατάκοιτη όπως πίστευε εκείνος.

Ο δράστης πήγε στο σπίτι και σκότωσε με μαχαίρι την γυναίκα. Μετά τη δολοφονία, έκοβε βόλτες με το αυτοκίνητο και... πήγε ατάραχος σε κομμωτήριο της γειτονιάς.

Ο τζόγος και το… κούρεμα μετά τη δολοφονία

Ο δράστης –όπως αποκαλύπτεται– αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε, έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια τα χρήματα που έκλεψε από την άτυχη γυναίκα. Συγκεκριμένα, στις 14:29, ο 39χρονος γυρνά στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με την κόρη του θύματος, όπου εκεί «κατεβάζει» μία εφαρμογή για να παίξει ηλεκτρονικό τζόγο.

Τέλος, στις 16:09, κάμερες δείχνουν τον 39χρονο να πηγαίνει για κούρεμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή