Σύμη: Σώος έφτασε ο Μάικλ Μόσλεϊ στο Πέδι και μετά χάθηκαν τα ίχνη του – Νέα ντοκουμέντα

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Βρετανό γιατρό και δημοσιογράφο, που αγνοειται στη Σύμη.
Σύμη: Σώος έφτασε ο Μάικλ Μόσλεϊ στο Πέδι και μετά χάθηκαν τα ίχνη του – Νέα ντοκουμέντα
2'

Λιγοσταίνουν οι ελπίδες να εντοπισθεί ζωντανός ο Βρετανός γιατρός – τηλεοπτικός παρουσιαστής, Δρ. Μάικ Μόσλεϊ, που αγνοείται από εχθές το μεσημέρι (05/06) στη Σύμη.

Πάντως, σε νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα που εξασφάλισε το STAR, αποδεικνύουν πως ο γιατρός έφτασε σώος στο Πέδι. Σε αυτές, φαίνεται ο «τηλεαστέρας» γιατρός του BBC να περπατά στον οικισμό, αφού έφυγε από την παραλία «Άγιος Νικόλαος» ακολουθώντας το μονοπάτι. Αργότερα, περνά έξω από κάποιο κατάστημα, φορώντας γυαλιά ηλίου και έχοντας ομπρέλα λόγω της αφότητης ζέστης που έκανε την Τετάρτη (05/06), ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στο μονοπάτι που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο στο Πεδί, καθώς εικάζεται ότι μπορεί να γλίστρησε σε κάποιο απόκρυμνο σημείο και να έπεσε στην θάλασσα, οι δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο αποδεικνύουν ότι ο γιατρός έφυγε απο την παραλία, ακολούθησε το μονοπάτι και έφτασε σώος στο Πέδι, όπου τον είδαν και αυτόπτες μάρτυρες να περιμένει σε στάση του λεωφορείου. Έκτοτε, αγνοείται η τύχη του.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της ζέστης

Αστυνομικοί από την ασφάλεια της Ρόδου μετέβησαν στη Σύμη, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, χωρίς βέβαια μέχρι αυτήν την στιγμή να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να «δείχνει» προς τα εκεί. Οι αρχές έλεγξαν δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων μήπως είχε φύγει από το νησί, αλλά δεν βρήκαν κάποιο στοιχείο.

Ακόμη, έχουν εικόνα από κάμερα να μπαίνει στο Πέδι, να βγαίνει από τον οικισμό αλλά μετά χάνεται. Στο σημείο υπάρχουν τρία μονοπάτια που μπορεί να ακολούθησε, τα οποία είναι μακριά από θάλασσα. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί εκεί.

Επιπλέον, δεν αποκλείουν να ένιωσε κάποια αδιαθεσία λόγω ζέστης, να λιποθύμησε και να έπεσε σε κάποιο σημείο που δεν έχει εντοπισθεί. Ωστόσο, δέντρα και πυκνή βλάστηση δεν υπάρχει στο νησί, άρα δύσκολα να έχει καλυφθεί το σώμα του. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι έρευνες συνεχίζονται από στεριά, αέρα και θάλασσα και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή