«Κόλαση» στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου: Εγκλωβισμένοι οδηγοί μετά τη φωτιά στο βυτιοφόρο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού
«Κόλαση» στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου: Εγκλωβισμένοι οδηγοί μετά τη φωτιά στο βυτιοφόρο
Αποτέλεσμα της ανατροπής του βυτιοφόρου ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με αλλεπάλληλες εκρήξεις
Facebook
1'

«Οπλισμένοι» με γερά νευρά πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, καθώς τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο το βράδυ της Παρασκευής (7/6).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία η παλαιά Εθνικό Οδός Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστή στο ύψος των Αγίων Θεοδώρω ενώ ήρθη η εκτροπή στον κόμβο της Κινεττας

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την τροχαία τα οχήματα θα εξέρχονται στον κόμβο Λουτρακίου και θα εισέρχονται στον κόμβο Επιδαύρου ενώ άρση υπάρχει στο ρεύμα προς Κόρινθο και συγκεκριμένα:

  • διόδια της Ελευσίνας
  • διόδια Καλαμακίου
  • Αγίους Θεοδώρους

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά που ήταν σε εξέλιξη στο 75,5ο χιλιόμετρο στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου έσβησε λίγο πριν τις 00:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που υπέστη κατά την ανατροπή ενώ δεν φέρει εγκαύματα.

Μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αθηνών-Κορίνθου. To μήνυμα από το 112 ενημερώνει τους πολίτες ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή